Σεμινάρια Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency – C2) για ενήλικες - Ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης

Interactive education

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους, χαμηλόμισθους, φοιτητές και κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την εκπαίδευση όσων έχουν βασικές γνώσεις αγγλικών σε τμήματα με καθηγητή για την απόκτηση αναγνωρισμένου διπλώματος Αγγλικής γλώσσας. Στους σπουδαστές δίνεται πρόσβαση σε on-line πλατφόρμα για επιπλέον μελέτη.

Αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα https://www.interactive-education.gr/ksenes-glosses/takhurruthma-tmemata-agglikon.html

Σε ποιους απευθύνεται / Επαγγελματική αποκατάσταση
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο σε επίπεδο Lower (B2).
Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι & επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεων που ήδη κατέχουν στην Αγγλική γλώσσα.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις του ωφελούμενου ανέργου είναι υποχρεωτική.

Σημ. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (8) η έναρξη μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη ημερομηνία.

Η διάρκεια  του κάθε σεμιναρίου είναι 3 μήνες (2 φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη 17.00-19.00 ή 19.00-21.00)

Κόστος μαθημάτων, δωρεάν – Κόστος υποχρεωτικής πιστοποίησης για C2-Proficiency και εκπαιδευτικού υλικού (βιβλία, σημειώσεις και πρόσβαση στην e-learning πλατφόρμα) 345€ - Εγγραφή 30€.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 17-01-2017 19:00
Λήξη 17-04-2017 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 13-01-2017
Τιμή ατόμου Δωρεάν
Διοργανωτής INTERactive EDucation
Τόπος διεξαγωγής INTERactive EDucation
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas