Εργασίες Τέλους Χρήσης

AptΤο σεμινάριο αυτό έχει στόχο την Παρουσίαση και Ανάλυση των Διαδικασιών κλεισίματος του Ισολογισμού Τέλους Χρήσεως και Σύνταξης των σχετικών Καταστάσεων.

Θα διεξαχθεί με τη βοήθεια του προγράμματος ABC SYSTEM που κυκλοφορεί ήδη στην Αγορά για πολλά χρόνια και θα δοθεί Δωρεάν μαζί με υποστήριξη ενός έτους στους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τη δυνατότητα, με την εισαγωγή των στοιχείων Ισοζυγίου να γίνεται αυτόματη μετατροπή στα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, για το Ισοζύγιο των Οικονομικών Καταστάσεων κλπ, αλλά και προσθήκης των δεδομένων σύμφωνα με τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, όπως απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων, διαφορές εύλογης Αξίας κλπ.

Παρέχει, επίσης, την δυνατότητα αυτοματοποίησης της Σύνταξη των Οικονομικών Καταστάσεων σε ελάχιστο χρόνο και παράλληλα με πολλές υποθέσεις και παραμέτρους. Θα παρουσιαστούν πολλά παραδείγματα Σύνταξης των παραπάνω αναφερομένων Καταστάσεων.

Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές προϊσταμένους λογιστηρίων, οικονομικούς διευθυντές, ελεγκτές και λοιπά Στελέχη που εμπλέκονται υποστηρικτικά στο Κλείσιμο Εργασιών Τέλους Χρήσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Κωστόπουλος Αλέξανδρος,
Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της Οικονομίας με εκτεταμένη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στο κλείσιμο των Ισολογισμών και τις συναφείς εργασίες Τέλους Χρήσεως των επιχειρήσεων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών και διακεκριμένος Ομιλητής σε Διεθνή συνέδρια Οικονομικών Περιεχομένων. Έχει αναπτύξει με επιτυχία τα προϊόντα πληροφορικής ABC SYSTEM και Financial Management Tools, που αυτοματοποιούν την Σύνταξη των Οικονομικών και Φορολογικών Καταστάσεων (Ισολογισμό, Εγγραφές Τ. Χρήσεως, Προσαρτήματα, Φορολογικές Δηλώσεις κλπ.) σύμφωνα με το ΕΓΛΣ και τα ΕΛΠ, καθώς και των Καταστάσεων της Οικονομικής Διοίκησης. Τα προϊόντα κυκλοφορούν με επιτυχία στην ελληνική Αγορά.

Περιλαμβάνονται

  • Σημειώσεις του σεμιναρίου "Εργασίες Τέλους Χρήσης"
  •  Η Παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  •  Πρόγραμμα ABC SYSTEM που αυτοματοποιεί την Σύνταξη Οικονομικών Καταστάσεων
  •  Βεβαίωση Παρακολούθησης
  •  Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 450 ευρώ. Στη δεύτερη και κάθε επόμενη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 15%.
Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ.
H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του ΛΑΕΚ 0,24%.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-04-2018 09:30
Λήξη 20-04-2018 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €450.00
Διοργανωτής APT
Εισηγητής Κωστόπουλος Αλέξανδρος
Τόπος διεξαγωγής Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas