Executive Secretary Excellence

AQSΟ ρόλος της Executive Secretary (ES) είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας που ξεκινά από την αισθητική του γραφείου και περιλαμβάνει το φιλικό κλίμα επικοινωνίας, τη διαχείριση μικρών καθημερινών κρίσεων - συγκρούσεων και «ανεπιθύμητων εισβολέων» στο γραφείο του Προϊσταμένου.

Στο περιβάλλον αυτό, η επικοινωνία (γραπτή, τηλεφωνική και δια ζώσης) είναι αναβαθμισμένη, τα επείγοντα μειώνονται με τον προγραμματισμό και οι συσκέψεις προετοιμάζονται έγκαιρα με αρτιότητα και ποιότητα.

Επιπλέον, η ES πρέπει να είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις της Τεχνολογίας ώστε να έχει πρόσβαση στα Αρχεία και τις Επαφές της Εταιρείας από παντού, χρησιμοποιώντας με επαγγελματικό τρόπο το Excel καθώς και το Power Point για παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας.

Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και τη συμβολή της Executive Secretary στις ποιοτικές Δημόσιες Σχέσεις, αντιλαμβανόμαστε γιατί αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Επιχείρησης.

Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά και ένα πρωτοποριακό Σύστημα Διαχείρισης της Καθημερινότητας, δηλαδή όλων των εισερχόμενων πληροφοριών, τηλεφωνημάτων, e–mails, fax, δημοσιευμάτων, εντολών και ιδεών, σε μια συνεχή ροή, όπου όλες οι πληροφορίες, αρχειοθετούνται και μεταβιβάζονται, δράσεις ανατίθενται, αξιολογούνται και διεκπεραιώνονται, με ελεγχόμενο τρόπο που απογειώνει την παραγωγικότητα του γραφείου της Διοίκησης και όλων των εμπλεκόμενων Στελεχών. Χρησιμοποιούνται και αναλύονται εφαρμογές οι οποίες διεκπεραιώνουν όλη αυτή την διεργασία με ηλεκτρονικό τρόπο (paperless λειτουργία).

Πώς θα ωφεληθούν οι Συμμετέχοντες

  • Θα αντιληφθούν σε μεγάλο βαθμό τον σημαντικό ρόλο της ES σε ότι αφορά τη δημιουργία καλού κλίματος
  • Θα ενημερωθούν για τις Μεθόδους Διαχείρισης του Stress
  • Θα εξοικειωθούν με τις Πρακτικές Αποτελεσματικής Επικοινωνίας
  • Θα εξασκηθούν στις Μεθόδους καλύτερης Διαχείρισης Χρόνου με Εργαλεία και Ασκήσεις
  • Θα ασκηθούν στη Δομημένη Επίλυση Προβλημάτων
  • Θα εξοικειωθούν με την αποτελεσματική Πρακτική Διαχείρισης Συγκρούσεων
  • Θα μπορούν να διαχειριστούν την Προσωπική τους Εικόνα και την Εικόνα της Εταιρείας με επαγγελματικό τρόπο
  • Θα εξοικειωθούν με Παραδείγματα και κατάλληλα Εργαλεία στη Διαχείριση των Συναντήσεων αλλά και των Εκδηλώσεων γενικότερα

Εισηγητές Σεμιναρίου
Γεώργιος Βάβουλας
ΜΒΑ, σύμβουλος επιχειρήσεων με πολυετή συμβουλευτική εμπειρία σε συστήματα οργάνωσης, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Διαχείρισης Έργων, Διαχείρισης Κινδύνων και Κανονιστικής Συμμόρφωσης σε φαρμακευτικούς οργανισμούς. Διαθέτει πλούσια διδακτική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης γραφείου και Συστημάτων Οργάνωσης.
Παναγιώτης Σταθόπουλος
Υπεύθυνος για την υποστήριξη της Μηχανογραφικής Υποδομής της AQS, καθώς και για την οργάνωση της AQS σε θέματα IT. Παράλληλα αναλαμβάνει την υλοποίηση ενεργειών προώθησης με τη χρήση των νέων τεχνολογιών (Πιστοποιημένος για το Google Adwords) και την ανάπτυξη και εφαρμογή Βάσεων Δεδομένων και ηλεκτρονικών Εργαλείων στα έργα που αναλαμβάνει η Εταιρεία.
Ιωάννης Κριτσωτάκις
Διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με εξειδίκευση στο Marketing Εξαγωγών και την επικοινωνία. Πρώην ανώτατο στέλεχος του Ελληνικού Οργανισμού Εξαγωγών και Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Διαθέτει μακροχρόνια διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο (Εμπορικές Εκθέσεις - Ο Δρόμος για την Επιτυχία, Νικητές οι Πωλήσεις που Αγαπούν οι Πελάτες, Το Τηλέφωνο Φέρνει Κέρδη, Επειδή Ποτέ δεν θα Έχετε μια Δεύτερη Ευκαιρία, Διαπολιτισμική Επικοινωνία)

Περιγραφή Υλικού

  • Εγχειρίδιο «Executive Secretary Excellence»
  • Όλη η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Εφαρμογές σε Excel για Event Management, Λειτουργία Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλου, Προγραμματισμό Εργασιών και Διαχείριση Έργων
  • Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για έναν ολόκληρο χρόνο πάνω σε θέματα του σεμιναρίου, μέσω της ιστοσελίδας μας

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί απο τον Ο.Α.Ε.Δ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να βοηθήσει στη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του Ο.Α.Ε.Δ.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 08-02-2017 09:00
Λήξη 09-02-2017 16:30
Χωρητικότητα 30
Λήξη εγγραφών 02-02-2017
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AQS
Εισηγητής Γεώργιος Βάβουλας, Παναγιώτης Σταθόπουλος, Ιωάννης Κριτσωτάκις
Τόπος διεξαγωγής Grand Hotel Palace
Πόλη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas