ISO 9001:2015 - ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ / ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - Πιστοποιημένο από IRCA σε συνεργασία με IQMS

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ποιότητας του IRCA.Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, να σχεδιάζουν και υλοποιούν Προγράμματα Βελτίωσης Ποιότητας και να επιθεωρούν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015. Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το ISO 9001: 2015 και τις επιθεωρήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ως προς το πρότυπο ISO 19011 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

Περιεχόμενα:

Αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης εξομοιώνεται η επιθεώρηση προς πιστοποίηση σε μία υποθετική εταιρεία. Τέλος η 2ωρη γραπτή εξέταση οδηγεί στην απόκτηση εγκεκριμένου πιστοποιητικού από τους εγκυρότερους διεθνείς φορείς πιστοποίησης επαγγελματιών. Αναθεωρημένο το 2007 – Ενσωματώνει τις απαιτήσεις του IRCA για “Accelerated Learning”.

Απευθύνεται σε:

- Υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ)
- Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΠ
- Υπεύθυνους Διαχείρισης Ποιότητας
- Υπευθύνους Τμημάτων
- Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα - Διαχείρισης Ποιότητας.

Εισηγητές: Μαρία Πιτσίκα, Άννα Γεωργίου, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Γιώργος Λευθεριώτης, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιώργος Σφέτσος

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Πτυχίο IRCA
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 23-01-2017 09:00
Λήξη 27-01-2017 19:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €700.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μαρία Πιτσίκα, Άννα Γεωργίου, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Γιώργος Λευθεριώτης, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιώργος Σφέτσος
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas