Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

INTRODUCTION TO BUSINESS CONTINUITY – ISO 22301:2019 IMPLEMENTATION

TUV Austria newH TÜV AUSTRIA Academy παρουσιάζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Introduction to Business Continuity and ISO22301 Implementation”. Η Επιχειρησιακή Συνέχεια υποστηρίζει τη στρατηγική των εταιριών να διαχειριστούν απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις ενώ το πρότυπο ISO22301 είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο της Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Εισαγωγή στο πρόγραμμα
Η πανδημία του COVID-19 ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την έννοια της Επιχειρησιακής Συνέχειας. Θα πρέπει οι κοινωνίες και οι επιχειρήσεις να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται κατά τη διάρκεια και μετά τη πανδημία και να προσαρμόσουν τη λειτουργία τους σε αντίξοες συνθήκες.

Η Επιχειρησιακή Συνέχεια είναι μια ολιστική διαδικασία που αναγνωρίζει πιθανές απειλές για έναν οργανισμό και τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν στις επιχειρησιακές λειτουργίες, αν αυτές οι απειλές πραγματοποιηθούν. Η Επιχειρησιακή Συνέχεια υποστηρίζει τη στρατηγική των εταιριών να διαχειριστούν απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να διατηρήσουν τις βασικές τους υπηρεσίες σε λειτουργία ή να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.

Οι εταιρείες μπορούν να υλοποιήσουν και να εφαρμόσουν το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 22301 για την Επιχειρησιακή Συνέχεια για να δημιουργήσουν μια προληπτική προσέγγιση για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από απρόσμενα γεγονότα και να διασφαλίσουν την αδιάληπτη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Σκοπός
Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να περιγράψει τις βασικές αρχές και έννοιες της Επιχειρησιακής Συνέχειας, να αναλύσει τις απαιτήσεις του ISO22301:2019 και να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους στην υλοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, με βάση της απαιτήσεις του προτύπου, μέσα από case study και παραδείγματα.

Σε ποιους απευθύνεται
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης, Business Continuity – Risk – Incident Managers, στελέχη που λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, εσωτερικούς επιθεωρητές που επιθυμούν να διενεργήσουν ελέγχους Επιχειρησιακής Συνέχειας και συμβούλους επιχειρήσεων που θέλουν να παρέχουν υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχεις σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22301:2019.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 29-03-2024 09:00
Λήξη 29-03-2024 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas