Προηγμένες Δεξιότητες Πληροφορικής – IT Skills Proficiency/Advanced Level

Interactive education

To IT Skills Proficiency Level πιστοποιεί τις προηγμένες επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών (Word, Excel, PowerPoint και Access) που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών. To IT Skills Proficiency Level αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο (ΑΣΕΠ) και αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το βιογραφικό του κάθε ατόμου, ως σημείο διαφοροποίησης για την προηγμένη εκπαίδευση που έχει λάβει, σε σύγκριση με τους κατόχους άλλων πιστοποιήσεων στο βασικό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται / Επαγγελματική αποκατάσταση
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Πληροφορικής και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο σε ανώτερο επίπεδο, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι & επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου ή/και η βελτίωση των γνώσεων που ήδη κατέχουν στην Πληροφορική.

Εισηγητές: Μαρία Ζάππα Κασαπίδη

Κόστος μαθημάτων και υποχρεωτικής πιστοποίησης 120€/ενότητα
Κόστος εγγραφής 20€

Η διάρκεια  του κάθε σεμιναρίου για το πλήρες πρόγραμμα είναι 4 μήνες (2 φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Τετάρτη 19.00-21.00). Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων ενοτήτων.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 25-01-2017 19:00
Λήξη 24-05-2017 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 20-01-2017
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής INTERactive EDucation
Εισηγητής Μαρία Ζάππα Κασαπίδη
Τόπος διεξαγωγής INTERactive EDucation
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas