Επιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κλάδο του Τουρισμού

TUV Austria newΕπιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κλάδο του Τουρισμού

Η TÜV AUSTRIA Hellas με παρουσία σε περισσότερες από 34 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική και 150 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας, αποτελεί κορυφαίο οργανισμό στους κλάδους της πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και προϊόντων, σε τεχνικούς και βιομηχανικούς ελέγχους, στις πιστοποιήσεις ανθρωπίνου δυναμικού και μέσω της TÜV AUSTRIA Academy προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών και ψηφιακών λύσεων.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο του τουρισμού, η TÜV AUSTRIA Academy - εγκεκριμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - συμμετέχει Πανελλαδικά στο πρόγραμμα “ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”.

Το εν λόγω πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης των δεξιοτήτων των μόνιμων ή εποχιακών εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

Μέσω αυτού του προγράμματος, με μηδενικό κόστος για την επιχείρησή σας, θα αναβαθμίσετε τις δεξιότητες του προσωπικού σας και θα βελτιώσετε τους δείκτες αξιολόγησης της τουριστικής σας μονάδας. Το προσωπικό σας θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 1.250€ για την συμμετοχή του σε εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση 250 ωρών και αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ωφελούμενου

 

Επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης στον κλάδο του Τουρισμού

Επιπλέον η επιχείρηση σας έχει την δυνατότητα να επωφεληθεί από επιδοτούμενα στο 100% προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ.

Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00 ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο καινοτόμο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών». Οι επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν ανέργους για 6 μήνες σε νέα θέση εργασίας θα λάβουν επιχορήγηση έως 100% του συνολικού κόστους (μισθού και εισφορών), με ανώτατο όριο τα 6.132 ευρώ.

Φόρμα Συμμετοχής της Επιχείρησης

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, παρέχει ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού:

  • Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων
  • Τεχνικούς και Βιομηχανικούς Ελέγχους
  • Πιστοποιήσεις Επαγγελματικών Προσόντων.
  • Υπηρεσίες για τη Νόμο-Κανονιστική Συμμόρφωση Οργανισμών
  • Εργαστηριακές Αναλύσεις & Δοκιμές
  • Σύγχρονες Τεχνολογικές Λύσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas