Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση (Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο)

Ygeia

Το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση» αποτελεί το μοναδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που στόχο έχει να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ψυχικής υγείας στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του πρώτου ψυχωτικού επεισοδίου και των πρόδρομων μορφών του.

Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, όπως ψυχιάτρους, ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φροντιστές σε δομές ψυχικής υγείας, στελέχη ιδιωτικών και δημόσιων δομών ψυχικής υγείας, αποφοίτους και τελειόφοιτους σχολών επαγγελμάτων υγείας και φροντίδας ασθενών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ενημερωθεί μέχρι 18 Οκτωβρίου σχετικά με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ευστράτιος Πατσούρης, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος: Νίκος Στεφανής, Καθηγητής Ψυχιατρικής Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής ΕΚΠΑ, Αιγηνήτειο Νοσοκομείο, Αναπληρωτής Διευθυντής Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την Ανακοίνωση του Προγράμματος ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απόνεμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κόστος: 1.500 με εκπτωτική πολιτική

Εκπτώσεις:

Κατηγορίες Εκπαιδευομένων που δικαιούνται έκπτωση:
• Οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να προκαταβάλουν το ποσό με την έναρξη των σεμιναρίων, θα λαμβάνουν έκπτωση 25% (1125,00€)
• Οι άνεργοι, φοιτητές, υπάλληλοι που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας καθώς πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, δύνανται να αιτηθούν την χορήγηση έκπτωσης ύψους 35% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων. (975,00 €)
• Σε περίπτωση συμμετοχής στον ίδιο κύκλο σπουδών δύο ή περισσοτέρων ατόμων που συνδέονται με πρώτου βαθμού συγγένεια, δύναται να χορηγηθεί έκπτωση διδάκτρων ύψους 35%. (975,00 €)
• Εκπαιδευόμενοι που έχουν παρακολουθήσει επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα λάβουν έκπτωση 10% (1350,00€)

Εκπτωτική Πολιτική για Οργανισμούς
Σε περίπτωση συμμετοχής, σε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του ίδιου εκπαιδευτικού κύκλου, τριών ατόμων και πάνω οι οποίοι απασχολούνται στην ίδια επιχείρηση, χορηγείται έκπτωση διδάκτρων της τάξεως του 10% (1350,00€) σε κάθε εκπαιδευόμενο.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 21-10-2019 16:00
Λήξη 20-07-2020 20:00
Χωρητικότητα 30
Λήξη εγγραφών 17-10-2019
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής HYGIEIA Scientific Research and Educational Cluster
Εισηγητής Νίκος Στεφανής
Τόπος διεξαγωγής ΕΠΙΨΥ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas