Στάση του Σώματος και Χαρακτήρας

Kentro Raix

Ο Dott. Alberto Torre είναι ψυχίατρος, σωματικός ψυχοθεραπευτής και μαιευτήρας-γυναικολόγος. Μέλος της πρώτης ομάδας των ραϊχικών στη Νάπολη της Ιταλίας, εκπαιδεύτηκε με τους Ola Raknes (μαθητής του Βίλχελμ Ράιχ), Alexander Lowen, κ.α. Ασχολήθηκε από το 1974 με την εφαρμογή της Νευροφυτοθεραπείας σε επίτοκες για φυσικό τοκετό. Είναι ιδρυτής της SIRTO – Societa Italiana Reichiana di Terapia Orgonica. Είναι από τους πιο χαρισματικούς ψυχοθεραπευτές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο συνδυάζοντας την ανάγνωση του σώματος και την δουλειά με τα συναισθήματα. Είναι συνεργάτης του Κέντρου «Βίλχελμ Ράιχ» και του Ε.Ι.Ν.Α. από την ίδρυσή τους.

Ο Alberto Torre, διεθνής trainer και ομιλητής, θεωρείται από τους πιο χαρισματικούς ψυχοθεραπευτές της γενιάς του, μια γενιά που πρόλαβε να εκπαιδευτεί από τους μαθητές του Ράιχ όπως ο Ola Raknes και ο Alexander Lowen.

Η δουλειά του χαρακτηρίζεται από βαθιά γνώση της σύνδεσης και αλληλεπίδρασης ψυχής και σώματος. Η σωματική στάση, η έκφραση, οι αυθόρμητες ανεπίγνωστες κινήσεις του σώματος, γίνονται στην προσέγγιση του Alberto Torre οδοί που οδηγούν στην ψυχή, στις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις βαθύτερες συγκρούσεις, αλλά και τις ανάγκες. Η ιστορία και το παρόν του ατόμου εκτυλίσσονται σταδιακά μέσω μίας ιχνηλάτησης των στοιχείων του Χαρακτήρα. Σκοπός η μετεξέλιξή τους μέσω διορθωτικών εμπειριών, που προσφέρει η επεξεργασία τους μέσα στην Ομάδα. Η δουλειά του Alberto Torre χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από πνευματικότητα και ανθρωπιά, με επιδράσεις από τις ανατολικές και υπαρξιακές φιλοσοφίες, απαρτίζοντας έτσι έναν πολυσύνθετο καμβά. Εντέλει η επαφή με τον Alberto Torre είναι μία έντονη εμπειρία που εμπλουτίζει και αυξάνει την αυτοσυνείδηση, ανοίγοντας δρόμους για την εξέλιξή μας.

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις τετραήμερες συναντήσεις για όσους θα ξεκινήσουν τώρα!

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Απευθύνεται σε ψυχοθεραπευτές και συμβούλους όλων των προσεγγίσεων.

Τόπος διεξαγωγής: Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.) και Κέντρο Ψυχοθεραπείας  και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράϊχ», Αθηνάς 12, Αθήνα 10551, 4ος όροφος

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-02-2020 16:00
Λήξη 23-02-2020 19:00
Χωρητικότητα 20
Λήξη εγγραφών 14-02-2020
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ»
Εισηγητής Dott. Alberto Torre
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ»
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas