Risk και Crisis Leadership Meeting από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΕκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα τη διαχείριση του ρίσκου και την αντιμετώπιση των κρίσεων από τις επιχειρήσεις πραγματοποιεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναλυθούν σε βάθος μια σειρά από θεματικές, όπως η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρίσκων και κρίσεων, καθώς και η σύνδεση του Risk & Crisis Management με την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν παραδείγματα σχετικά με πρόσφατες εταιρικές κρίσεις οι οποίες απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Το εν λόγω συνέδριο, απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για την έγκριση του Risk & Crisis Management Plan. Στόχος είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας που θα βοηθήσει στην πληρέστερη κατανόηση των εταιρικών ρίσκων και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρίσεων.

Εισηγητής του συνεδρίου της είναι ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD). Στη συνάντηση παρεμβαίνουν οι κ.κ. Γιάννης Παπάζογλου Corporate Communications Manager at Fraport Greece, Crisis Management Expert και Δημήτρης Πεφάνης, Διευθυντής Οικονομικού και Επιχειρηματικού Περιεχομένου, DPG Group of Companies.

Αναλυτικά τα αντικείμενα που θα καλυφθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι:

• Τι είναι το επιχειρηματικό ρίσκο
• Διαφοροποίηση μεταξύ κινδύνου και ρίσκου
• Το Risk Appetite και η επίδρασή του στη χάραξη της Στρατηγικής
• Risk Capacity, Risk Tolerance, Risk Targets
• Risk Management Case Studies/ Workshop (Βασισμένο σε ρεαλιστικό σενάριο)
• Τι είναι η κρίση;
• Διαφοροποίηση μεταξύ περιστατικών και κρίσεων
• Η επικοινωνία κατά την κρίση - βέλτιστες πρακτικές και κοινά σφάλματα
• Αντιμέτωποι με φήμες ή κακόβουλα μέσα ενημέρωσης
• Κρίση & Κοινωνικά Δίκτυα
• Crisis Management Case Studies/Workshop (Βασισμένο σε ρεαλιστικό σενάριο)

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο EverEden Beach Resort (47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος) από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 ενώ το κόστος του, μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2YaDJat

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas