Ομιλία με θέμα «Επιγενετική και Ψυχοθεραπεία»

KentroRaix2023Έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενούμε και εφέτος στο Κέντρο «Βίλχελμ Ράιχ» τον Genovino Ferri, ψυχίατρο, ψυχοθεραπευτή και διεθνή trainer, ο οποίος θα προσφέρει ομιλία με θέμα «Επιγενετική και Ψυχοθεραπεία».

 

Raix EpigenetikiPsycho0623Σας προσκαλούμε να έρθετε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 20.00, στο Κέντρο «Βίλχελμ Ράϊχ» επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 84 στον 3ο όροφο (Στάση ΗΣΑΠ - Βικτώρια).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για όσους επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα διδακτικής παρακολούθησης, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Ζoom link:
https://us02web.zoom.us/j/89608861034?pwd=aklYZHVaVkg1dnNoRXNlL3ZSbmpyZz09

Βιογραφικό σημείωμα ομιλητή:
Ο είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και διεθνής trainer. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της S.I.A.R. (Ιταλική Σχολή Ραϊχικής Ανάλυσης) μέλος της New York Academy of Science, νυν πρόεδρος του Ιταλικού Συλλόγου Σωματικών Ψυχοθεραπευτών (AIPC) μέλος της ΕΑΒΡ (Εuropean Association for Body-Psychotherapy) και της Διεθνούς Επιτροπής Σωματικής Ψυχοθεραπείας. Τέως διευθυντής της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου του Asli (Teramo), ιδρυτής και πρόεδρος του Studio Analysis (ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την ψυχική υγεία στο Asli), Εκπαιδευτής και ομιλητής σε πολλές χώρες του κόσμου. Συγγραφέας πολυάριθμων άρθρων και των βιβλίων “Psicopatologia e Carattere” , Il corpo sa. Storie di psicoterapie in supervisione, “Il tempo nel corpo”. Αναλύθηκε και εκπαιδεύτηκε από τον Federico Navarro , μαθητή του Νορβηγού Ola Raknes ,συνεργάτη και μαθητή του Βίλχελμ Ράιχ.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas