Εκπαιδεύοντας την νέα γενιά web designers – developers

TPE Hron PanAigaiouΑυτός είναι ο στόχος του προγράμματος MicroMaster in Web Design & Development, ένα κοινό επαγγελματικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων.

Ένα πρόγραμμα που έχει δυο σημαντικές πτυχές. Την ακαδημαϊκή αλλά και την επαγγελματική του διάσταση.

 

H ακαδημαϊκή του διάσταση

Την ακαδημαϊκή ευθύνη του προγράμματος έχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και οι διδάσκοντες είναι από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάτι που εγγυάται την ακαδημαϊκή αρτιότητα και την ποιότητα της εκπαίδευσης.


Αποκλειστικά online με διάρκεια 1 έτος και παρέχοντας 19,2 ECTS παρέχει μια πιστοποίηση μέσω του ευρωπαϊκού σύστημα μεταφοράς και συσσώρευσης ακαδημαϊκών μονάδων (ECTS) που είναι ένα εργαλείο του ευρωπαϊκού χώρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί τη διαφάνεια στις σπουδές και τα ακαδημαϊκά μαθήματα.

Οι απόφοιτοι του λαμβάνουν μια πιστοποίηση που δεν δέχεται μόνο ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και εκτός αυτής.


Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος στις ακόλουθες σελίδες

https://kedivim.aegean.gr/epimorfotikaview/course.php?c=f39b1616647d192ebf6534ef49b107c54b4a91ec
https://www.aegean-digital.gr/?page_id=466
https://www.labheron.gr/seminario-web-design/


Η επαγγελματική του διάσταση

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι εκτός από τους διδάσκοντες που προέρχονται από την Πολυτεχνική Σχολή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα εκπαιδευτείτε από τους επαγγελματίες web designers εταιρειών κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων κάνοντας πρακτική εξάσκηση στα μέλη του Σ.Ε.Δ.Ε. αλλά και την ευκαιρία να εργαστείτε σε κάποιες τις εταιρείες του Συνδέσμου ή θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της Σ.Ε.Δ.Ε., ως freelancers ανοίγοντας τους την πόρτα σε ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών ευκαιριών και συνεργασιών.


Τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Ε είναι επιχειρήσεις με έδρα στην Ελλάδα που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου όπως φιλοξενία, σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων, διαδικτυακή διαφήμιση και προώθηση και μπορείτε να τα δείτε εδώ. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται κάποιες από τις παλαιότερες και γνωστότερες εταιρείες του χώρου.

https://sede.org.gr/our-members/


Αυτό το πρόγραμμα ακολουθεί τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του web design / development αφού έχει ενσωματώσει όλες τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) στον χώρο ενώ δίνει ιδιαίτερο βάρος σε συναφή γνωστικά αντικείμενα όπως την προώθηση ιστοσελίδων (SEO), την διαφήμιση στο internet, τον τομέα του Cyber Security όπου με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές αποκτούν το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις για να πιστοποιηθείτε σαν Certified Cyber Security Expert ή σαν Certified DPO από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Βλέπετε το πρόγραμμα αυτό δεν έχει σκοπό να είναι ακόμη ένα πρόγραμμα εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων αλλά να δημιουργήσει μια νέα γενιά από web designers και developers που να έχουν ολιστική άποψη για την δημιουργία, προώθηση και συντήρηση ιστοσελίδων.


Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 950 ευρώ ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε με πρόωρη εγγραφή, ολική εξόφληση και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων.

Μια συναρπαστική εκπαιδευτική και επαγγελματική περιπέτεια από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων που συνεργάζονται επιτυχημένα για να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά επαγγελματιών του Web Design & Development.

  

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas