Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) με έμφαση στη λήψη διοικητικών αποφάσεων με χρήση Η/Υ

APTH KEDIVIM newΣυνεχίζεται με επιτυχία ο 5ος κύκλος του επιμορφωτικού προγράμματος «Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) με έμφαση στη λήψη διοικητικών αποφάσεων με χρήση Η/Υ», διάρκειας 70 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί και θα υλοποιηθεί με σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα που έχει λάβει άριστες κριτικές από όσες και όσους το παρακολούθησαν, παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη επιχείρηση, παρουσιάζοντας αρχικά το θεωρητικό υπόβαθρο και στη συνέχεια απλές μεθόδους επίλυσης επιχειρησιακών και διοικητικών προβλημάτων με χρήση του εύχρηστου λογισμικού πακέτου Excel και του λογισμικού LINDO.

Επίσης παρουσιάζονται και σημαντικά θέματα της στατιστικής επιστήμης τα οποία υλοποιούνται με χρήση του λογισμικού πακέτου Excel.

 

Οι βασικές δεξιότητες που θα αποκτηθούν είναι οι εξής:

1) Η/Ο καταρτιζόμενη/ος θα είναι σε θέση να κατανοήσει τα βασικά προβλήματα των επιχειρήσεων
2) Θα είναι σε θέση να μοντελοποιήσει τα προβλήματα των επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες μεθόδους στατιστικής και επιχειρησιακής έρευνας
3) Θα είναι σε θέση να προτείνει λύσεις στα προβλήματα εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές στατιστικής και επιχειρησιακής έρευνας με χρήση του λογισμικού excel και LINDO.

 

Είπαν για το πρόγραμμα:

«Ο κ. Διαμαντίδης είναι από τους καλύτερους καθηγητές που υπάρχουν, τα εξηγεί όλα αναλυτικά και με σαφήνεια. Μπράβο για την υπομονή και την αγάπη του να μεταδίδει τις γνώσεις του στους μαθητές».

«Άριστος ο κύριος Διαμαντίδης με γνώσεις, μεταδοτικότητα, ενσυναίσθηση!! Το πρόγραμμα ήταν όπως αναμενόταν, άριστο»!

«Μια αξιόλογη επιλογή για έναν νεοεισερχόμενο στον χώρο του Business Analytics. Η εκμάθηση των βασικών λειτουργιών που πραγματοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα συνηθέστερα προβλήματα με την βοήθεια του κατάλληλου software, αποτέλεσαν μια πολύτιμη προσθήκη στο portfolio των hard skills που πολλές εταιρίες αναζητούν στην αγορά εργασίας»!

«Ο κύριος Διαμαντίδης είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής, κοντά στον φοιτητή σε ό,τι του ζητήσει, με αναλυτικές παρουσιάσεις και πάντα λύνει τις απορίες που έχουμε ακόμα και αν χάσει πολύτιμο χρόνο από το μάθημα

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas