Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - "Γιατί να επιλέξετε το μονοπάτι Soft Skills - Προσωπική Ανάπτυξη;"

APTH KEDIVIM newΚάθε άτομο, ομάδα και οργανισμός έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί. Οι υψηλές επιδόσεις είτε είναι ατομικές, είτε ομαδικές εξαρτώνται από τη σωστή νοοτροπία. Με τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων (soft skills)-Προσωπική ανάπτυξη μέσω Coaching», (διάρκειας 420 ωρών), που διοργανώνεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, μπορείτε υιοθετώντας σωστή νοοτροπία, να αναπτύξετε την αύξηση της ευφυΐας, της επιτυχίας και της αυτοπεποίθησής σας.

Στον Β΄ ανανεωμένο κύκλο του προγράμματος, το οποίο θα διεξαχθεί από τον Μάιο του 2024 έως τον Δεκέμβριο του 2024 και θα υλοποιηθεί με εξ αποστάσεως διδασκαλία (Σύγχρονη & Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση), οι επιμορφούμενοι/νες θα είναι σε θέση:

• Να κατανοήσουν γιατί μια νοοτροπία ανάπτυξης, και όχι μια σταθερή νοοτροπία, είναι το κλειδί για την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής
• Να αναγνωρίσουν τα χαρακτηριστικά μιας αναπτυξιακής νοοτροπίας
• Να εφαρμόζουν τεχνικές για να αναπτύξουν μια νοοτροπία ανάπτυξης στους ίδιους και την ομάδα τους
• Να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάζεται να προκαλέσουν τον εαυτό τους απομακρύνοντάς τον από τη ζώνη άνεσής τους, ώστε να βρίσκονται πάντα στην κορυφή.
• Να δημιουργήσουν τη Νέα τους ταυτότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις, δραστηριότητες, συζητήσεις και προβληματισμούς που παρέχουν νέες δεξιότητες και ιδέες. Οι επιμορφούμενοι/νες οδηγούνται σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, ώστε η ομάδα να μπορεί να απελευθερώσει τη συλλογική της μαγεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://kedivim.auth.gr/programs/soft_skills/

 

Τι λένε οι επιμορφούμενοι/νες για τον Α΄κύκλο του προγράμματος:

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρξε μια πανέμορφη εμπειρία. Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα καλλιεργεί και ένα περιβάλλον, όπου η προσωπική ανάπτυξη είναι πάντα παρούσα. Μέσα από τις ομιλίες των εκπαιδευτών και τις διαδραστικές ασκήσεις καταφέρνει να σε εμπλέκει, έτσι ώστε να ασχοληθείς και να εξελιχθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Οι διδάσκουσες έχουν όρεξη και αγαπούν αυτό που κάνουν. Μας βοήθησαν όλους να εστιάσουμε στις ικανότητές μας και να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει να διευρύνει το ορίζοντές του». Στέλλα Μ.

«Ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα! Ένας οδηγός για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη! Προσεγμένο πρόγραμμα σπουδών, καταξιωμένες, καταρτισμένες και προσιτές διδάσκουσες. Οι δραστηριότητες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, είναι βιωματικές και σου βγάζουν πολλά συναισθήματα, βοηθούν στην εμπέδωση και την κατανόηση και προσθέτουν μεγαλύτερη αξία στο πρόγραμμα. Ένα εργαλείο απαραίτητο στη σύγχρονη εποχή! Ένα βήμα για να ξεχωρίσεις!» Ιωάννα Δ.

«Το πρόγραμμα με βοήθησε αρκετά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εργασιακά και πνευματικά. Το προτείνω σε όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από τη συμβατική καθημερινότητα και αδημονούν να ξεδιπλώσουν όλα τα χαρίσματα τους. Υπέροχο υλικό και ξεχωριστές διδάσκουσες». Ανδριάνα Μ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas